• 0

VIBRAM VSM Supermoto csizmatalp

18 029 Ft/ darab
Gyártó:VIBRAM


A Supermoto talpgyilkos. Gyakran elég egy versenyhétvége, és a csizmatalpak már el is használódtak. Bár póttalp a legtöbb csizmához kapható, az állandó cipészhez való járkálás komoly összegbe kerül. A 2004-es INTERMOT-on a VIBRAM, a világ legnagyobb talpkészítője bemutatta a megoldást.

Helyettesíti az eredeti talpat, és az elhasználódástól veszélyeztetett területeken cserélhető koptató - betétekkel rendelkezik. Különböző keménységű és anyagú betétek, súrlódási együtthatókkal állnak rendelkezésre az egyes út- és időjárási viszonyok számára. Az új talpat akár rögtön az új csizmánál lecserélhetjük, (ami ajánlott, mivel a talp alsó felépítése ezáltal biztosan nem sérül), vagy először az eredeti talpat használjuk fel, szabadon eldönthetjük. Ha egyszer felkerül a VSM talp, már csak a csúszó-koptatókat /slider/ kell cserélgetni, és nem az egész talpat. Ezáltal a cipészhez vezető utat és pénzt spórolhatunk meg. Egy új Slider-kit minden esetre olcsóbb. A slider kopás–jelzővel van ellátva, (mint az utógumik) hogy idejében újat szerelhessünk fel a talp, ill. csizma károsodásának elkerülése érdekében.

A méretek kiválasztásában, a meglévő csizma talphosszúsága a döntő, a méretek eképp alakulnak:

S - 30,70cm talphosszúságig

M - 32,00cm talphosszúságig

L - 35,30cm talphosszúságig

 

A speciális talpbetét előkészített csavartartókkal, három méretben kapható és kettő különböző típusú, anyagú csúszó - koptató választható hozzá.A koptatók kiválasztásához klikk ide

 

Kérjen felvilágosítást. Klikk a feliraton!

Ajánlott termékek

O'Neal - kategória további termékei