• 0

ORTEMA X-PERT Térdortézis

216 000 Ft/ darab
Gyártó:Ortema


Magasminőségű műanyagból készült térdmerevítő, titán forgókkal. A készlet egy darab merevítőből áll, és egy darab térdkalácsvédőből, amely eltávolítható, amennyiben szeretnénk.


Az ORTEMA X-PERT térdmerevítő, védi és stabilizálja a térdízületet. Speciális műanyagból áll. Az X-PERT térdortézis egy teljesen új dizájn. A térdortézisek gyártásában és fejlesztésében szerzett sokéves tapasztalat eredményeként ezzel a műanyag ortézissel az ORTEMA egy kedvező árú változatot kínál a motorsportok szerelmeseinek, hogy megvédje a térdízületeket a rettegett térdbalesetektől. Vagy épp a baleset utáni gyógyulást segítve támassza, stabilizálja a térdet. 

Az X-PERT térdortézis nagy stabilitást kínál kis súly mellett. A jó tapadású párnázott anyag megakadályozza a csúszást, és nagyon kényelmes viseletet biztosít. A hatékony térdkalács-védő könnyen adaptálható, és megvédi a térdízületet a külső erőktől. A policentrikus titán forgók utánozzák a térdízület természetes mozgását.

Az X-PERT térdortézis védi és stabilizálja a térdízületet fizikai megterhelés során, és kifejezetten a kétkerekű sportolók igényeihez szabott.X-PERT térdortézis - mérettáblázat:

A térd kerületét úgy mérjük, hogy a láb kinyújtva, az izmok megfeszülnek (húzd felfelé a lábujjaidat) és 15 cm-rel a térdkalács felett és alatt. Lásd az alábbi táblázatot.

 Az X-PERT térdmerevítő legfeljebb 90 kg-os (S, M és L méret) vagy 115 kg-os (XL méret) sportolók számára alkalmas.


Ajánlott termékek