• 0

Magura HC3 Radiális fékpumpa (18mm)

332 750 Ft/ darab
Gyártó:Magura


Magura HC3 fékpumpa 18 mm dugattyúátmérővel. Minden HC3 a következő kiegészítőkkel kerül kiszállításra: 3 szinten állítható fékkar-pozíció, áteresztőcsavar tömítéssel (M10x1), tágulási tartály, sztenderd kormánybilincs (tükörtartó nélküli), féklámpakapcsoló-, vagy idításbiztosító-kapcsoló, közúti közlekedésben való részvételi nyilatkozatot, használati útmutatót.

A teljes egészében mart radiális fékpumpa, és kuplungpumpa nagyszerű érzést vált ki a használata során a fék-, vagy a kuplunghasználat. Egy igazi profi szerkezet a Superbike, vagy Supermoto és utcai sportmotorosoknak is egyaránt, mint ergonómiailag, vagy épp a fék, vagy kuplung adagolhatóságának köszönhetően. A helytakarékos, technikailag tökéletes konstrukció egyértelmű előnyökkel jár: optimalizált karáttétel, közvetlen nyomáspont a finom és extrém fékezéseknél, vagy kuplungolásnál, hosszú-, és rövid sportkar is elérhető a szerkezethez.
A Magura Radiális HC3 szerkezet a legjobb választás a versenysporthoz és a tuning profik számára is!

A legújabb generációs radiális armatúrákkal a MAGURA lenyűgöző módon javítja a fékezést és a tengelykapcsoló vezérlését. A szabadalmaztatott és innovatív MAGURA HCT - Hard Core technológia használata megfelel a motorkerékpárosok igényeinek, valamint a szabadidős versenyzők kényelmének és biztonsági követelményeinek.

A csökkentett belső súrlódás jelentősen javítja a fék és a tengelykapcsoló teljesítményét. Természetesen a HC3 fékarmatúra teljesen kompatibilis minden fékrendszerrel - ABS-szel és anélkül!

Főbb jellemzői: Mart alumínium ház, kiváló alapanyagból készül ami nagy merevséggel rendelkezik és könnyű, 90°-os radiális kialakítás - a nyomórúd és a henger 90°-ban helyezkedik el a kormányra nézve, ez kisebb átviteli veszteségeket és közvetlenebb fékezést eredményez a jobb szabályozás érdekében, MAGURA HCT (Hard Core Technology) - ez a szabadalmaztatott féktechnika - még jobb fékérzetet biztosít a súrlódás csökkenésével. A speciális dugattyús technológia megakadályozza a károsodást ABS visszacsapás esetén.

ABS-kompatibilitás - A MAGURA HCT minden, jelenleg a piacon lévő ABS rendszerrel használható. (2014 tavaszától) 3-állásban állítható a kar emelőpontja - Az állítható kar támaszpontja lehetővé teszi, hogy a kar nehezebbé vagy lágyabbá váljék, egyszerűen megváltoztatja a kar állítócsavarjával.

Összecsukló kar - csökkenti a sérülés kockázatát esés vagy bukás esetén.

Advanced Seal Technology - Ez az új technológia csökkenti vagy megakadályozza a levegő bejutását a hidraulikus rendszerbe szélsőséges körülmények között.

A kiegyenlítő tartály készlet - az armatúra külső tárolótartállyal és hozzá tartókészlettel rendelkezik. A kompakt méreteknek köszönhetően szinte minden esetben lehetővé teszi a rögzítést. A füstüvegen bármikor könnyen kontrollálható a folyadék szint.

Titán rögzítőcsavarok - Ahol lehetséges és hasznos, a MAGURA anyagként titánt használt. A titán könnyű és korrózióálló.

Németországban gyártott termék.

 

Ajánlott termékek