• 0

Technika


1 -> 20 (összesen: 393 db.)
ACERBIS DHH-C Lámpamaszk
34 848 Ft/ darab

Acerbis DHH-C lámpamaszk, bilux lámpa. Univerzális, minden motorra felszerelhető. Fekete és fehér színben kapható. A felszereléshez szükséges összes elemmel.

Gyártó:ACERBIS
Acerbis Elba Lámpamaszk
53 845 Ft/ darab

Az utánozhatatlan, egyetlen ma is élő formavilág. Acerbis Elba lámpamaszk. Univerzálisan használható, szinte minden motorra felszerelhető lámpamaszk. A felszereléshez szükséges összes elemmel. Bilux fényszóró 12 V 35/35 W. 

Gyártó:ACERBIS
Acerbis Elevator Motoremelő
38 599 Ft/ darab

Acerbis emelő, és szerelőállvány egyben. Biztonságos mozgatás felfelé, és lefelé a beépített lengéscsillapítónak köszönhetően. Beépített orsó a tökéletes magasság beállításához, forgatáshoz. Erősített acélszerkezet. Minicross gépektől elkezdve a legnagyobb MX motorokig megfelelő, hiszen a maximális terhelhetőség 160 kg. Legalacsonyabb pont 23,5 cm, a legmagasabb pedig 46 mm.

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS FULL GASGAS Műanyag idomkészlet
82 159 Ft/ darab

ACERBIS műanyag idomkészlet tartalma: Sárvédő elöl, sárvédő hátul, légterelők, villaszárvédők, oldalidomok, légszűrődoboz-fedél, lámpamaszk is a készletben van. Rendelhető, eredeti gyári színösszeállításban, valamint tiszta fekete, vagy tiszta fehér színben. Megrendelésnél, kérjük a mellékletben megadni a motor pontos típusát és évjáratát! Más színekben szeretné? Jelezze felénk itt!

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS FULL HONDA Műanyag idomkészlet
82 159 Ft/ darab

ACERBIS műanyag idomkészlet tartalma: Sárvédő elöl, sárvédő hátul, légterelők, villaszárvédők, oldalidomok, rajtszámtábla elöl is a készletben van. Rendelhető, eredeti gyári színösszeállításban, valamint tiszta fekete, vagy tiszta fehér színben. (HONDA CRF 250 R - CRF 450 R, RX gépekhez rendelhető) Megrendelésnél, kérjük a mellékletben megadni a motor pontos típusát és évjáratát! Más színekben...

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS FULL HUSQVARNA Műanyag idomkészlet
82 159 Ft/ darab

ACERBIS műanyag idomkészlet tartalma: Sárvédő elöl, sárvédő hátul, légterelők, villaszárvédők, oldalidomok, rajtszámtábla elöl is a készletben van. Rendelhető, eredeti gyári színösszeállításban, valamint tiszta fekete, vagy tiszta fehér, kék színben. (HUSQVARNA TC/TE 125 2T - TC/TE 250 2T - FC/FE 250 4T - FC/FE 350 4T - FC/FE 450 4T - FC/FE 501 4T gépekhez rendelhető) Megrendelésnél, kérjük a...

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS FULL KAWASAKI Műanyag idomkészlet
82 159 Ft/ darab

ACERBIS műanyag idomkészlet tartalma: Sárvédő elöl, sárvédő hátul, légterelők, villaszárvédők, oldalidomok, rajtszámtábla elöl is a készletben van. Rendelhető, eredeti gyári színösszeállításban, valamint tiszta fekete, vagy tiszta fehér színben, további színekben kérdésre segítünk! (KAWASAKI KXF 250 - KXF 450 - KX 85 gépekhez rendelhető) Megrendelésnél, kérjük a mellékletben megadni a motor...

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS FULL KTM Műanyag idomkészlet
82 159 Ft/ darab

ACERBIS műanyag idomkészlet tartalma: Sárvédő elöl, sárvédő hátul, légterelők, villaszárvédők, oldalidomok, rajtszámtábla elöl is a készletben van. Rendelhető, eredeti gyári színösszeállításban, valamint tiszta fekete, vagy tiszta fehér színben. Megrendelésnél, kérjük a mellékletben megadni a motor pontos típusát és évjáratát!Más színekben szeretné? Jelezze felénk itt!

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS Full Műanyag idomkészlet KTM 2017
72 539 Ft/ darab

Acerbis műanyag idomkészlet a legújabb KTM EXC és EXCF gépekhez. A készlet tartalma: Sárvédők, légterelők, oldalidomok, bal légszűrőház fedél, villaszárvédők. Választható tiszta fekete színben, fehér színben, eredeti színösszeállításban mint a gyári, vagy tiszta narancs színben

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS FULL SUZUKI Műanyag idomkészlet
82 159 Ft/ darab

ACERBIS műanyag idomkészlet tartalma: Sárvédő elöl, sárvédő hátul, légterelők, villaszárvédők, oldalidomok, rajtszámtábla elöl is a készletben van. Rendelhető, eredeti gyári színösszeállításban, valamint tiszta fekete, vagy tiszta fehér színben. (SUZUKI RMZ 250 - RMZ 450 gépekhez rendelhető)  Megrendelésnél, kérjük a mellékletben megadni a motor pontos típusát és évjáratát!

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS FULL YAMAHA Műanyag idomkészlet
82 159 Ft/ darab

ACERBIS műanyag idomkészlet tartalma: Sárvédő elöl, sárvédő hátul, légterelők, villaszárvédők, oldalidomok, rajtszámtábla elöl is a készletben van. Rendelhető, eredeti gyári színösszeállításban, valamint tiszta fekete, vagy tiszta fehér színben. (YAMAHA YZ 125/250 - YZF 250/450 gépekhez rendelhető)  Megrendelésnél, kérjük a mellékletben megadni a motor pontos típusát és évjáratát!

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS Kipufogódob védő
17 969 Ft/ darab

Az Acerbis kipufogódob-védő robusztus és hőálló 200°C hőmérsékletig. Univerzális, minden kipufogóra passzol. 200 mm és 400 mm átmérő között. A felszereléshez szükséges összes elemmel. Anyaga: 100% szilikon.

Gyártó:ACERBIS
Acerbis központi rugóstag-védő
8 252 Ft/ darab

Acerbis rugóstag-védő, az eredetivel megegyező forma. Honda, Yamaha, Suzuki, KTM, Kawasaki gépekhez, több évjárathoz! Megrendelésnél, kérjük a mellékletben megadni a motor pontos típusát és évjáratát!

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS KXF idom készlet AKCIÓS
-38%
41 927 Ft 25 850 Ft/ darab

A készlet KAWASAKI KXF 450 "09- "11, fekete színben! (sárvédők, légterelők, oldalidomok) 

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS Légszűrő Zárófedél
8 651 Ft/ darab

UNIVERZÁLIS, minden motor légszűrőjéhez passzol (nagy táblák kivételével!). Az erős gumisapkát a légszűrővázra tesszük, majd a légszűrőház kompletten kimosható, kiverethető vízzel. Nagyon egyszerű és praktikus használat minden motorosnak ajánlott!

Gyártó:ACERBIS
Acerbis MiniCross Rally Kézvédő
24 623 Ft/ darab

Acerbis kézvédőkészlet speciálisan MiniCross motorokhoz fejlesztve. 50 - 65 - 80 - 85 ccm gépekhez. A készletben minden benne van a felszereléshez, ami egy 22,00 mm átmérővel rendelkező kormányhoz passzol. A kézvédő formája, teljesen zárt. 

Gyártó:ACERBIS
Acerbis Nost Vintage Sárvédő elöl
9 712 Ft/ darab

Acerbis Nost univerzális sárvédő. Vintage stílusban. 

Gyártó:ACERBIS
Acerbis Nost Vintage Sárvédő hátul
9 559 Ft/ darab

Acerbis Nost univerzális sárvédő. Vintage stílusban. 

Gyártó:ACERBIS
Acerbis RALLY PROFILE Kézvédő
21 163 Ft/ darab

ACERBIS RALLY PROFILE univerzális kézvédő. Zárt rendszerű, oldalt és elöl felfogatással a kormányra. 22mm és 28,6mm kormányokhoz egyaránt felszerelhető a hozzá tartozó felfogató készlettel, amit az ár tartalmaz.

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS SKID PLATES Cross Blokkvédő
29 947 Ft/ darab

ACERBIS motorblokk-védő, a motort és a vázat is védi a sérülésektől. Könnyen és gyorsan felszerelhető a gépre. A felszereléshez szükséges összes elemmel kerül kiszállításra. Ütésálló, könnyű POLIPROPILÉN műanyag.  Vásárlásnál, a mellékletben kérjük megadni a motor pontos típusát és évjáratát!  A következő gépekhez kapható:  HondaCRF 250R "10-CRF 450R "09- KawasakiKXF...

Gyártó:ACERBIS
1 -> 20 (összesen: 393 db.)