• 0

ATLAS, innováció és védelem

ATLAS, innováció és védelem
Innováció
Annak érdekében, hogy valódi innovációk létesüljenek, fel kell készülni bölcsen, átgondoltan a változtatásra. Minden szempontból újra kell gondolni az alapoktól kezdve. A cél, a végtelen órányi fejlesztésben az volt, hogy a termék a védelem szempontjából tökéletesen illeszkedjen és használhatósága mellet a legjobbat nyújtsa.

Egyszerűség
Arra törekedtünk, hogy a termék a lehető legegyszerűbb konstrukció legyen. A szükségtelennek vélt építőelemek, alkatrészek elhagyásával egy jóval könnyebb és sokkal inkább felhasználóbarát nyak merevítőt sikerült készíteni. Ennek eredménye a tökéletesebb illeszkedés és működés, valamint könnyebb karbantartás és beállítás.

Kényelem
A legtöbb protektor használata közben érezzük a kényelmetlenségét. Mi azon a véleményen vagyunk, hogy a kényelem egy igen fontos szempont egy nyakvédőnél is ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni. A viselője nem érezheti, hogy a nyakvédő korlátozza és hátráltatja semmilyen szinten. A korszerű anyagok használata, valamint a soha nem látott funkciók révén, az összes ATLAS termék egyensúlyt teremt a tökéletes védelem és kényelem között.

Tapasztalat és teszt
Az a célunk, hogy az ATLAS termékeket minden szempontból folyamatosan tökéletesítsük, hogy a használati élmény még nagyobb legyen. Az ATLAS termékek használóinak nem kell kérdezniük, hogy "Miért így működik?" vagy hogy, "Miért nem minden nyaki ortézis ilyen?". Ez a kihívás hajt minket előre. Mi kérdések nélkül is tudjuk a folyamatos teszteknek és próbahasználatoknak köszönhetően, merre kell fejlődnünk. Az termékek fejlesztésében résztvevő magasan képzett mérnök-csapat, biomechanikai szakemberek, orvosok, csontkovácsok és sport fizio-terapeuták tudása és tapasztalata emeli magasabb szintre az ATLAS védőfelszereléseket folyamatosan.