• 0

Szemüvegek


1 -> 20 (összesen: 31 db.)
FOX Lencsék
4 259 Ft/ darab

A lencsék mind a FOX MAIN és MAIN PRO szemüvegekhez passzolnak, valamint az AirSpc szemüvegekhez is kapható! Standard ROLL OFF kivitel.

Gyártó:FOX
FOX Tear Offs Letépőfóliák (AIRSPC)
9 304 Ft/ darab

FOX AIRSPC 14 darabos Tear Off készlet, laminált. Csak AIRSPC típusokhoz passzol!

Gyártó:FOX
FOX Tear Offs Letépőfóliák (Main - Main PRO)
6 642 Ft/ darab

A letépőfóliák egyaránt passzolnak a FOX Main és Main Pro szemüegekhez! A standard fólia sima fóliák sorban, a laminált pedig precízebben légmentesen csomagolt, egymásra laminált fóliák.  Két típusa kapható: Típus - Standard 25 darabos készlet, sima fóliákkal. Típus - Laminált 14 darabos készlet.

Gyártó:FOX
O'NEAL B-10 STREAM Szemüveg (narancs-kék / Radium lencse)
20 364 Ft/ darab

A szemüveg főbb jellemzői: Modern keretstílus, szemüvegpánt három szilikoncsíkkal erősített, állítható pánt, magas minőségű 1,2 mm 3D lencse, 100% UV védelem, Letépőfólia-fülek, három rétegű szivacs a felfekvőterületen, teljesíti az EN1938 motoros szemüvegek normát. 

Gyártó:O'NEAL
OAKLEY L Frame MX Szemüveg
20 631 Ft/ darab

Egy szemüveg a szemüvegeseknek! A szemüveg víztiszta, lencsével kerül kiszállításra. Teljesen flexibilis, magasított keret (hogy a szemüveg aláférjen), és szilikon csíkos erősített pánt, valamint a tökéletes 100% UV szűrős lencse teszi a legjobb ár-érték arányú szemüveggé a piacon. Matt-fekete színben.

Gyártó:OAKLEY
OAKLEY O Frame MX Szemüveg
19 300 Ft/ darab

A szemüveg víztiszta, lencsével kerül kiszállításra. Teljesen flexibilis keret, és szilikon csíkos erősített pánt, valamint a tökéletes 100% UV szűrős lencse teszi a legjobb ár-érték arányú szemüveggé a piacon. Több színben kapható!

Gyártó:OAKLEY
OAKLEY Szemüveglencse
3 860 Ft/ darab

A szemüveglencseOAKLEY MX, O Frame, és CROWBAR szemüvegekhez kapható, vagy L Frame típushoz van sötétített lencse is. O FRAME Víztiszta.L FRAME Víztiszta, és sötétített.

Gyártó:OAKLEY
OAKLEY Tear Off Letépőfólia
6 389 Ft/ darab

Laminált letépőfólia, OAKLEY O Frame és Crowbar szemüvegekhez. Két típusban kapható: a 14 darabos kiszerelés, valamint 28 darabos. Kristálytiszta kilátás, több rétegen keresztül is! 

Gyártó:OAKLEY
QUICK STRAP Szemüvegpánt
11 833 Ft/ darab

Egy komplett szemüvegpánt alkalmazás. Az elhasználódott gumipántot lehet kicserélni erre az igazán egyszerűen, egy kézzel, akár kesztyűben is könnyen használható profi szemüvegpántra. A felszerelés szerszám nélkül egyszerűen lehetséges, minden sisakhoz passzol. A készlet komplett, minden elemmel a használathoz. Az összes alkatrésze, külön-külön is kapható. Valamint több színben rendelhető!

Scott sötétített lencse
4 659 Ft/ darab

SCOTT 89 szemüvegekhez passzol a sötét lencse. UVA-B-C védelemmel. 

Gyártó:Scott
Smith Fuel v1 Max M (fatigue) Szemüveg
20 497 Ft/ darab

A szemüveg főbb jellemzői: Sweat-X F.A.T. kétrétegű szivacs,Kézzel festett, flexibilis keret,Piros-tükröződő lencse,Széles, szilikon erősítésű gumipánt,Szemüvegtartóval együtt kerül kiszállításra.

Gyártó:Smith
Smith Fuel v1 Max M (pink) Szemüveg
20 497 Ft/ darab

A szemüveg főbb jellemzői: Sweat-X F.A.T. kétrétegű szivacs,Kézzel festett, flexibilis keret,Piros-tükröződő lencse,Széles, szilikon erősítésű gumipánt,Szemüvegtartóval együtt kerül kiszállításra.

Gyártó:Smith
Smith Microfiber Szemüvegtartó
2 529 Ft/ darab

A Smith mikrofiber szemüvegtartó, egy átlagos méretben készül. Megvédi a szemüveget, a sérülésektől és a por, kosz ellen is véd. Ha bekoszolódott könnyedén mosógéppel is mosható. Minden szemüghez passzol.

Gyártó:Smith
Smith Roll Offs
15 306 Ft/ darab

A SMITH Roll Off technika, minden esetben a legjobb megoldás, verseny, vagy hobbi motorozás esetén is. A készlet tartalma, egy víztiszta lencse, amin a Roll Off már rajta van, egy filmvezető, visor, valamint két tekercs film. Az alkatrészeket külön is lehet cserélni, minden része kapható. További infó az elérhetőségeinken, info@motormann.hu ; vagy a 0620/9-367-157 telefonszámon kapható.

Gyártó:Smith
SMITH Szemüveg Letépő-fólia
3 327 Ft/ darab

Smith letépő-fólia az összes szemüvegtípushoz. Az ár 12 darabos készletet tartalmaz, a felerősítéshez szükséges összes elemmel.  Kapható profi szett is, ami 12 laminált fóliát tartalmaz, 4 darabonként csomagolva. Akár mind a 12 darabot felrakva is tökéletes torzításmentes képet kapunk, a szemüvegen keresztül! Az ára - 3800Ft. (Fuel, Fuel v2, Sonic, EVO, SME, CME, OTG, Piston, Warp, Intake...

Gyártó:Smith
SMITH Szemüveg Védőmaszkok
3 327 Ft/ darab

Védőmaszkok tökéletesen passzolnak a szemüvegekhez. Teljes védelmet nyújtanak sárban vagy épp a hideg ellen. (Piston, Fuel, OTG, Warp szemüvegekhez)  Megrendelésnél, kérjük a mellékletbe beírni a kívánt modell nevét!

Gyártó:Smith
Smith Szemüvegkoffer
15 306 Ft/ darab

A SMITH szemüvegkoffer méretei 37x25x12cm. Robusztus kialakítás, tökéletes védelmet nyújt több szemüvegnek, és még a kiegészítők is kényelmesen elférnek. Mint a Roll Off készlet, a tartalék lencse, Quick Strap, stb. A belső rész, teljes mértékben alakítható. Nem csak SMITH szemüvegekhez!

Gyártó:Smith
SMITH Szemüveglencse
3 327 Ft/ darab

Az összes lencse UVA/B/C szűrővel rendelkezik, erős törhetetlen anyagból, torzításmentes képet mutat. Kérjük a szemüveg típusát, és a lencse színét kiválasztani megrendeléskor!

Gyártó:Smith
Smith Tükrös Lencsék
9 184 Ft/ darab

A LEXAN tükrös lencsék több színben kaphatóak. UVA/B/C szűrővel.

Gyártó:Smith
Smith V1 Max archive Szemüveg
21 030 Ft/ darab

Nagyon kényelmes viselet, köszönhetően a SWEAT-X F.A.T. kétrétegű szivacsnak a felfekvőterületeken. Magasfényű, hajlékony keret. A szemüveg, piros-tükrös lencsével kerül kiszállításra. Szilikonerősítésű szemüvegpánt, amely az elcsúszást is korlátozza. Minden alkatrész kapható a szemüveghez (pánt, lencse), valamint kiegészítők is, mint: Roll Off készlet, Tear Off készlet, orrmaszk, stb. Érdeklődjön...

Gyártó:Smith
1 -> 20 (összesen: 31 db.)