• 0
Verseny & Sport

Verseny & Sport

1 -> 20 (összesen: 73 db.)
Acerbis Enduro Tükör
7 919 Ft/ darab

Acerbis behajtható tükör. A készlet jobb vagy bal oldalra választható, és mindig egy darabot tartalmaz a felszereléshez szükséges összes elemmel.  Párban szeretnéd megvásárolni, klikk ide!

Gyártó:ACERBIS
Acerbis Enduro Tükör párban
14 900 Ft/ darab

Acerbis behajtható tükör. A készlet jobb és bal oldalra egyben kerül kiszállításra a felszereléshez szükséges összes elemmel. 

Gyártó:ACERBIS
Acerbis Fanny Övtáska
10 769 Ft/ darab

Acerbis nagyméretű övtáskája, amin nem fog az idő. Kötelező kollekció darab.

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS Kormány-tank
39 265 Ft/ darab

Univerzális kiegészítő tank, ami a kormányra szerelhető! Minden MX, Enduro, Trial, Supermoto géphez használható. A kiegészítő tankot egyszerűen össze lehet kötni a motortanklevegőztető-csővel, majd a többit a rendszer végzi magától. A működése mint egy szifon, először a kiegészítő tank ürül. Egyszerű használat, bármikor le-, és felszerelhető. 2,1 Liter a kapacitása. A felszereléshez szükséges...

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS Kormányvég dugó
2 975 Ft/ darab

ACERBIS kormányvég dugó, csavaros. Több színben kapható! Passzol az összes ALUMÍNIUM kormányhoz, mindegy, hogy 22mm, vagy 28,6mm átmérővel rendelkezik. A készlet két darab. 

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS Légszűrő Zárófedél
8 651 Ft/ darab

UNIVERZÁLIS, minden motor légszűrőjéhez passzol (nagy táblák kivételével!). Az erős gumisapkát a légszűrővázra tesszük, majd a légszűrőház kompletten kimosható, kiverethető vízzel. Nagyon egyszerű és praktikus használat minden motorosnak ajánlott!

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS Mosókesztyű
2 529 Ft/ darab

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS MOTO COVER Takaróponyva
10 515 Ft/ darab

Univerzális takaróponyva, tökéletes védelem a pálya mellett a por és nap ellen. Valamint, garázsban tárolásnál is használhatjuk. Általános, terepmotor méretben.

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS RACE KTM Láncvezető
19 300 Ft/ darab

A láncvezető nagyon tartós anyagból, cserélhető talppal készült. A lánc szétszedése nélkül, könnyen cserélhető, az alsó részét a vezetőnek ki lehet pattintani, majd vissza is lehet csukni. Több színben kapható! Anyaga: Nylon. A csúszó - koptató külön is vásárolható hozzá! (7500Ft)  A következő gépekhez passzol: SX / SXF 2007- ; EXC / EXCF 2008-

Gyártó:ACERBIS
Acerbis Ta Tire Belt
5 929 Ft/ darab

Acerbis Tire Belt segít a bennragadt, megakadt gépet kimozdítani, kihúzni, felhúzni. Minden villaszárhoz passzol, ráadásul, nem kell szétszedni a villát, hogy felhelyezzük, mivel oldható. Az anyaga, csúszásmentes, és megfelelően erős konstrukció. Minden géphez passzol!

Gyártó:ACERBIS
Acerbis TOOL BAG Sárvédőtáska
9 982 Ft/ darab

Acerbis Tool Bag egy poliészter anyagból készített sárvédőtáska, amely az elülső sárvédőre fogatható, két erős pánttal. Minden esetben levehető, és mosható. A benne cipelt dolgok szem előtt vannak. Nem zavaró a használata. Tökéletesen használható rövid és hosszabb túrák, motorozások alkalmával. Teljesen vízálló. Űrmérete 2 liter.  Természetesen a táska üresen kerül kiszállításra!

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS X-BRAKE Féktárcsavédő
25 800 Ft/ darab

A több színben kapható féktárcsavédő és a felszereléséhez nélkülözhetetlen adapter. Hasznos védelem, a tárcsának, és a fékműnek is, mivel nem kerül annyi szennyeződés a tárcsára, ezáltal nem hordja be a sok mocskot a betétek közé. A kavics, és egyéb felverődések ellen is véd, valamint nem utolsósorban a hűtést is segíti a speciálisan kialakított csatornákon a levegőáramlás hatékonyabb, koncentráltabb....

Gyártó:ACERBIS
ACERBIS X-BRAKE Vented Féktárcsavédő
25 800 Ft/ darab

A több színben kapható X-BRAKE VENTED féktárcsavédő és a felszereléséhez nélkülözhetetlen adapter. Hasznos védelem, a tárcsának, és a fékműnek is, mivel nem kerül annyi szennyeződés a tárcsára, ezáltal nem hordja be a sok mocskot a betétek közé. A kavics, és egyéb felverődések ellen is véd, valamint nem utolsósorban a hűtést is segíti a speciálisan kialakított csatornákon a levegőáramlás hatékonyabb,...

Gyártó:ACERBIS
Benzinszűrő
1 131 Ft/ darab

Papír betétes benzinszűrő. 6mm be-, és kifolyó-csatlakozással. Univerzális, minden motorhoz, benzinhez használható. 1db.

Csúszó - Koptató Szett lábtartókhoz
4 659 Ft/ darab

Polykarbonát alapanyagú koptató a lábtartóra. A nagyobb döntéseknél, mikor a lábtartó leér, akkor jön képbe az egyszerűen (kb. 5 perc) rögzíthető kemény anyagú csúszó-koptató. A szett tartalma: két koptató és négy kábelkötöző.  Két típusa kapható: 1.Típus - HONDA, YAMAHA, KAWASAKI gépekhez. 2.Típus - KTM, HUSQVARNA gépekhez.

Drót Gumimarkolathoz H-ONE
3 327 Ft/ darab

Jó minőségű, hajlékony acéldrót, tökéletes a gumimarkolatok rögzítéséhez és biztosításához. 30 méter, 0,7mm.

Gyártó:H-ONE
Fékfolyadék áteresztő csavar M10x1
3 926 Ft/ darab

Alimínium áteresztő csavar fékekhez. Több színben kapható, univerzális, minden motorhoz passzol. M10x1 méretű. A szett tartalmazza az tömítőgyűrűket is, két darabot! Két típusa kapató: Típus - egy lyukú (2900Ft) Típus - két lyukú (2200Ft)

Fékpedál biztosító
4 259 Ft/ darab

A biztosítóval megelőzhetünk mindenfajta fékpedál elhajlást, görbülést az esetleges esésekkor, belemenésekkor. Akár verseny közben, akár egyénileg motorozva. Fontos, kis apróság, hogy tudjunk tovább haladni! Minden motorra felerősíthető, használható.  

Felnivédő
3 194 Ft/ darab

A gumiszerelés elenghetetlen kelléke. Nem karcolódik a felni. Minden keréktípushoz passzol.

FLY Mutatótábla
14 508 Ft/ darab

A táblára írhatunk, könnyen tisztítható és rugalmas.

Gyártó:FLY Racing
1 -> 20 (összesen: 73 db.)