• 0
Egyéb kenőanyag, tisztítószer, ragasztó, stb.

Egyéb kenőanyag, tisztítószer, ragasztó, stb.

1 -> 20 (összesen: 23 db.)
Ballistol Spray
4 259 Ft/ darab

Ballistol univerzális olaj spray. Minden felületen olaj-film bevonatot képez. Kitünő bowden olajzáshoz is! 200ml Börruhánkat, csizmánkat és kesztyűnket is kezelhetjük vele. Véd a víz és a kiszáradástól. A száraz, sprüd böranyagot ismét puhává és elasztikussá teszi. Megegyszerűsíti a bowden olajzóval együttes használat az ember dolgát! Klikk ide!

BREMBO Racing LCF 600 Plus Fékfolyadék
21 163 Ft/ darab

A maximumhatást elérni egészen egyszerű a többi BREMBO fékrendszerhez csak ezt a fékfolyadékot kell hozzáadni.  A BREMBO Racing LCF 600 Plus fékfolyadék főbb jellemzői: Nagyon alacsony tömörödés magas hőfokon is. (nem vándorol a nyomáspont!) Magas száraz – forráspont. (316°C) Alacsony viszkozitás. A BREMBO Racing LCF 600 Plus, speciálisan a nagy igénybevételnek a kemény versenysportra lett...

Gyártó:BREMBO
Hylo Csavarrögzítő
2 795 Ft/ darab

Nagyon gyorsan dermedő folyékonyműanyag. A fémmel érintkezve azonnal elkezd kötni, oxigén nélkül is hamar megköt. Két típusa kapható: nagy szilárdságú és közepes szilárdságú. 10ml

Hylo Hylomet folyékony fém
3 860 Ft/ darab

Folyékony fém. Kiválóan használható acél, vas, öntvények, alumínium és ötvözeteik, kerámia, beton és fa ragasztásához. Hőálló 120°C-ig. 24ml

Hylo Teflon Spray
4 659 Ft/ darab

Színtelen, zsírmentes kenőanyag. Kosz-, por- és vízlepergető hatással. Kiemelkedő csuszás és kenést biztosít hosszú távra. Alkalmazható -50°C és +260°C között. 400ml.

Hylo Univerzális tisztító
2 529 Ft/ darab

Univerzális, magas koncentrációjú tisztító spray. 400ml. Oldja az olaj, zsír és gyantásodott szennyeződéseket. Ragasztás és tömítés előtt mindenképpen hasznos!

KAYABA 01M & K2C futómű olajak
13 189 Ft/ darab

Minden motor megérdemli a legjobbat! 1.Típus - KYB 01 M a tökéletesre kifeljesztett teleszkóp olajok egyike.   2.Típus - KYB K2C mínőségben ugyanaz mint a villaolaj, csak speciálisan a hátsó rúgóstaghoz kifejlesztett változat.  Minden motorhoz passzol! 1Liter

Kenőzsír villaszimmeringekhez
1 488 Ft/ darab

Speciális kenőzsír villaszimmeringekhez. A tubus, legalább egy pár motor-, vagy MTB villaszárhoz elegendő. Az összeszerelésnél nagy segítség, valamint a későbbiekben segíti a villaszár és szimmering közötti tapadást kizárni. Hosszú tesztek által alátámasztott tulajdonságok! A tubus tartalma, 3 ml.  410.-Ft / ml.

MAGURA Blood BIO Hidraulikaolaj (100ml)
5 808 Ft/ darab

Kimondottan Magura termékekhez kifejlesztett BIO hidraulikaolaj. 100ml. >> 1L / 48000Ft << Az egy literes kiszerelés ára - 23000Ft / 1L. Klikk ide!

Gyártó:Magura
MAGURA Blood BIO Hidraulikaolaj (1L)
27 830 Ft/ darab

Kimondottan Magura termékekhez kifejlesztett BIO hidraulikaolaj. 1 Liter.

Gyártó:Magura
Műanyag felújító-készlet
11 846 Ft/ darab

Műanyag felújító készlet mindent tartalmaz a motor összes műanyag elem újjá varázsolásához! A készletet minden műanyag felületet karcmentes állapotra javítja fel, a használati útmutató követése szerint, színtől függetlenül. A készlet kb. 4 motor komplett idomkészletéhez elegendő, vagy kb. 2 ATV/QUAD.

P.O.W. Tisztítószer készlet (4 részes)
23 293 Ft/ darab

A készlet tartalma: 2000ml P.O.W. tisztítószer-koncentrátum (ami elegendő 10-100 literhez), 1,5 Literes nagynyomású pumpa, 30 cm szárhosszabbító, habosító fej.

Gyártó:POW
RENTHAL CHAIN LUBE Lánc olajzó
4 659 Ft/ darab

A RENTHAL CHAIN LUBE egy hajtóanyag (Aerosol) mentes láncolaj. A legmagasabb szinten biztosít kenést minden típusú láncnak. 125ml.

Gyártó:Renthal
Twin Air BIO Légszűrőolaj 1L
9 559 Ft/ darab

Biológiailag lebomló légszűrőolaj. A legmagasabb és megszokott Twin Air minőségben. 1 Liter

Gyártó:TwinAir
Twin Air BIO Légszűrőolaj spray 500ml
7 502 Ft/ darab

TWIN AIR Bio Légszűrő-spray - tökéletes légszűrőolaj spray formályában. Teljes biológiai alapokra épűlő olaj. Nagyon jó légáteresztést biztosít. SuperMoto motorokhoz a legideálisabb. Amellett teljesen megfogja a porszemcséket a légszűrőben. Könnyen kimosható, akár a csatornába is engedhető. Teljesen lebomlik! 500ml (1 Liter, 12400Ft)

Gyártó:TwinAir
Twin Air BIO Légszűrőtisztitó
7 562 Ft/ darab

Biológiai légszûrõtisztító. A kimosott légszûrõ után maradt szennyezõdött vizet egyszerûen akár a csatornába is önthetjük. Teljesen károsanyagoktól mentes! 100ml granulátot 3 liter forró vízhez adagoljuk, és már mehet is a mosás. 900 gramm. (1000 g = 6944.-Ft)

Gyártó:TwinAir
Twin Air Ice Flow Hűtőfolyadék 2,2 Liter
13 794 Ft/ darab

Twin Air legújabb terméke, IceFlow hűtőfolyadék. A Twin Air IceFlow védelemre és teljesítményre összpontosít, a legnagyobb előnye a hőelvezetés fokozásában rejlik, hogy elkerülje a túlmelegedést, és maximális hűtési teljesítményt biztosítson a gépünknek. A termék ideális az összes folyadékhűtési rendszerhez, nem csak Off-Road gépekhez és ATV-khez. Főbb jellemzői:Kész keverék, nincs szükség...

Gyártó:TwinAir
Twin Air Légszűrő-olajzó vödör
3 261 Ft/ darab

A Twin Air légszűrő-olajozó vödör az ideális méretével könnyen kezelhető, és a fedelével légmentesen lezárhatjuk a következő használatig az olajt.

Gyártó:TwinAir
Twin Air Légszűrőkimosó 4L
15 972 Ft/ darab

A Twin Air légszűrőkimosó a legjobb választás a használt koszos légszűrő tisztítására. A folyadék a speciális összetételnek köszönhetően, nem tapad a szivacs anyagába. 4 Liter (1 Liter, 3300Ft)

Gyártó:TwinAir
Twin Air Légszűrőmosó vödör
4 356 Ft/ darab

A Twin Air légszűrőmosó vödör az ideális méretű tisztító egység. A termék fedővel, és egy betét ráccsal van ellátva, hogy a ne érintkezzen a vödör aljában összegyűlt mocsokkal.

Gyártó:TwinAir
1 -> 20 (összesen: 23 db.)