• 0
Motortartók, emelők, szállítástechnika

Motortartók, emelők, szállítástechnika

1 -> 14 (összesen: 14 db.)
Acerbis Elevator Motoremelő
38 599 Ft/ darab

Acerbis emelő, és szerelőállvány egyben. Biztonságos mozgatás felfelé, és lefelé a beépített lengéscsillapítónak köszönhetően. Beépített orsó a tökéletes magasság beállításához, forgatáshoz. Erősített acélszerkezet. Minicross gépektől elkezdve a legnagyobb MX motorokig megfelelő, hiszen a maximális terhelhetőség 160 kg. Legalacsonyabb pont 23,5 cm, a legmagasabb pedig 46 mm.

Gyártó:ACERBIS
Acerbis Yoga Motortartó bak összecsukható
18 029 Ft/ darab

Acerbis Yoga motortartó bak főbb jellemzői: összecsukható, könnyen szállítható motortartó. Gumírozott a felülete, ami a motort támassza. (24 x 15 cm) Összecsukás elleni védelem, nehogy használat közben történjen valami. magassága 42 cm. Maximálisan 150 kg a terhelhetősége. 

Gyártó:ACERBIS
FLY ALU Rámpa
46 452 Ft/ darab

Összecsukható, nagy teherbírású 6061 T6 alumínium rámpa. Motorok, ATV, Quad gépekhez ajánlott, le-, és felállást nagyban segíti. Összecsukható, ezért könnyebb tárolni, szállítani. A lépcsőfokokkal megakadályozva a csúszást, valamit gumivéggel a jobb tartás miatt. A rámpa adatai: teherbírás 340Kg, teljes hossz 203cm, szélesség 24cm, súlya 6,1kg. (a kiszállítás 1600Ft)

Gyártó:FLY Racing
Gyorsoldó Spaniferekhez
7 454 Ft/ darab

A gyorsoldós tartóval könnyen és biztonságosan használhatjuk a kötözőket. A motort könnyedén hozzá tudjuk lefogatni. Majd ha nem használatos egyszerűen a gyorsoldóval levesszük a padlóról, utánfutóról a karikát és nincs útban tovább. Nagyon praktikus és egyszerű használat! Az ár egy készletet tartalmaz, 2db!

H-ONE Spanifer
13 975 Ft/ darab

H-ONE gyors-kötöző, motorszállításhoz és egyéb rögzítésekhez. A készlet 2 teljes darabból áll. Hossza 2 méter, szélessége 25mm. A kép illusztráció, jelenleg a rögzítőkampók fém színűek, mint a heveder-csatok.

Gyártó:H-ONE
Kötöző pántok
3 327 Ft/ darab

Kötöző pántok, a motorszállítás nélkülözhetetlen kelléke. Az ár egy pár kötözőre vonatkozik!

Motorszállító - Elülsőkerék támaszték.
32 610 Ft/ darab

  Ezzel az elülsőkerék támasztó kerettel és két szorító-kötéllel megmozdíthatatlanul leköthető a motor. Világ-végére is elszállíthatod a motorod, ha akarod.

Motortartó-emelőbak
23 293 Ft/ darab

Motocross - Enduro emelőbak. Magassága 31-40cm. Teherbírás 150Kg. Több színben kapható!

Polisport Motoremelő összecsukható
42 060 Ft/ darab

Polisport összecsukható motoremelő. Robosztus műanyag motortartó bak. Könnyű használat és megbízhatóság jellemzi. Könnyen szállítható és tárolható. Gumírozott tálca. Több színben kapható.  Teherbírása 200kg.

Gyártó:Polisport
Polisport Motortartó Stand
32 610 Ft/ darab

Világújdonság az összecsukható, masszív motortartó stand a POLISPORT fejlesztésében. Az összecsukást követően, nem foglal szinte semmi helyet, nagyon praktikus megoldás. Az anyaga könnyű, de mégis erős polipropilén, a motorral érintkező felületen gumibordázott, terhelhetőség kb.250kg súlyig.    VIDEO, klikk ide!

Gyártó:Polisport
POLISPORT Triangle Stand
14 508 Ft/ darab

Nagyon praktikus, összecsukható, univerzális minden hátsó kerékhez passzoló stand. Könnyű szállítani a hátizsákban is kényelmesen elfér.

Gyártó:Polisport
Powertye Spanifer
15 306 Ft/ darab

Profi leszorító-gurtni, kétszínű összeállításban, motorszállításhoz, utánfutón-, platón rögzítéshez, nem csak motorszállításhoz! Karabineres zárszerkezet biztosítja a rögzítést. Gurtni hurok a kormányra akasztható, nem sérülnek az alkatrészek, vagy nem karcolódnak. Gumizott kampók. Extra erős rögzítő-csat. 50-165cm között állítható a pánt. 2,45cm széles, nagy szakítószilárdságú NYLON alapanyagú...

RACING Motortartó - emelő
22 500 Ft/ darab

ENDURO, MX motor emelő bak RACING. Hajlított talp, túlméretezett műanyag papucsokkal, formatervezett, kopás-, és csúszás mentes fedlap, könnyített mechanikájú emelő rendszer. Extra erősített szerkezet.

Teleszkóp támaszték
7 865 Ft/ darab

Megvédi a teleszkópszárakat a tartós összehúzódástól a szállítás folyamán. Ezáltal kíméli a szimeringeket és biztonságosabban áll a motor. Az elsőkerék és sárvédő közti támasztást segíti.

1 -> 14 (összesen: 14 db.)