• 0
Polisport

Polisport

1 -> 20 (összesen: 29 db.)
POLISPORT Defender Kézvédő
18 368 Ft/ darab

Univerzális kézvédő a POLISPORT fejlesztésében. Magasságban és oldalszélességben is állítható. A felszereléshez szükséges, műanyag felfogatással. A fém (Racing) felfogatás, külön rendelhető, az ára - 5800Ft. A megrendeléshez, klikk ide!

Gyártó:Polisport
POLISPORT Freeflow Kézvédő
18 368 Ft/ darab

Univerzális kézvédő a POLISPORT fejlesztésében. Magasságban és oldalszélességben is állítható, valamint a szellőző is. A felfogatáshoz szükséges műanyag tartóval együtt. A fém (Racing) kézvédőtartót, külön lehet megvásárolni, az ára - 5800Ft. A megrendeléséhez, klikk ide!  

Gyártó:Polisport
Polisport Freeflow UFX Sárvédő
15 573 Ft/ darab

A Polisport univerzális, minden motorra felszerelhető sárvédője. Hátsó részén, légáteresztő nyílásokkal a jobb hűtés érdekében.  Az UFW rövidítés, egy teljesen új, több pozícióban állítható, felfogatási rendszert takar, amivel minden motorhoz, a legjobb pozícióban szerelhetjük, fel a sárvédőt. Több színben kapható!

Gyártó:Polisport
Polisport Halo Lámpamaszk
33 142 Ft/ darab

CE-, és DOT minősítéssel rendelkező lámpamaszk. Víztiszta üveg, magas ütésálló képességgel. Távolsági fényszóró és tompított világítással. Univerzális, minden motorra felerősíthető gumipántokkal. Több színben is kapható!

Gyártó:Polisport
POLISPORT HMX Lámpamaszk
27 951 Ft/ darab

CE-, és DOT minősítéssel rendelkező lámpamaszk. Víztiszta üveg, magas ütésálló képességgel. Reflektor, tompított és helyzetjelző funkcióval. Vizsgáztatható! Foglalat, BA20D. Univerzális, minden motorra felerősíthető. Több színben is kapható!

Gyártó:Polisport
Polisport Hűtőlamella készlet
15 173 Ft/ darab

Tökéletesen illeszkedő, a gyárival megegyező motorhűtő légterelő-lamella készlet (párban). A felszerelése teljesen egyszerű, nem igényel speciális szerszámokat. A motortípussal megegyező színben, valamint fekete és fehér színben, kapható.  A lamellákon található egy speciális felfogató rendszer, amivel későbbiekben felszerelhető és könnyedén eltávolítható, Polisport lamella-védőrácsot...

Gyártó:Polisport
Polisport Hűtőlamella szűrőrács
7 187 Ft/ darab

Polisport hűtőlamellára szerelhető, szűrőrács készlet (párban). A szűrőrács, megakadályozza a sár lerakodását a lamellák légterelőin, ezáltal minden alkalommal folyamatos a légbeáramlás a hűtéshez.  A felszereléshez nincs szükség szerszámra. Egyszerűen a Polisport hűtőlamellákon található rögzítőkbe kell pattintani. A leszerelés, tisztításhoz is ilyen egyszerű! A Polisport hűtőlamellákhoz...

Gyártó:Polisport
Polisport Kawasaki
0,00 Ft/ darab

POLISPORT műanyag elemek, több KAWASAKI modellhez és évjárathoz. Minden műanyag idom kapható! Megrendelésnél, kérjük a mellékletben megadni a motor pontos típusát évjáratát! További info, az elérhetőségeinken: 0620/9-367-157 ; uzlet@motormann.hu.

Gyártó:Polisport
Polisport Kézvédő Konzol
5 191 Ft/ darab

A Polisport Integral kézvédő konzol, elengedhetetlen kelléke a felfogatásnak. Több méretben kapható: Az alumínium kormányok általános, belső csőátmérője 14mm! Az acélkormányoké általában 18mm. És létezik 12mm belső átmérővel rendelkező kormány is.    A Polisport Integral kézvédő, valamint a többi kiegészítő megtekintéséhez, megvásárlásához, klikk ide!

Gyártó:Polisport
Polisport KTM
0,00 Ft/ darab

Műanyag elemek több évjárathoz.  Narancs, fekete és ezüst színekben kapható.   Kérésére árajánlatot küldünk. Klikkeljen a feliraton!    

Gyártó:Polisport
Polisport Kuplungdekli vagy Gyújtásoldali védő
15 306 Ft/ darab

Optimális védelem a kuplungdeklinek, vagy a gyújtásoldali deklinek, a felverődő kövek és egyéb mechanikai sérülések ellen. Egyszerűen fel lehet szerelni, nem kell leszedni a kuplungdeklit. A készlet tartalmazza a felszereléshez szükséges elemeket. A beépített gumigyűrű, csökkenti a vibrációt. Nagyon vékony design, ninimálisan emeli meg a szélességet. Teljesen hőálló. PGP - Plastic Gloss Protection...

Gyártó:Polisport
POLISPORT LED Sárvédőtoldat
10 515 Ft/ darab

Univerzális rendszámtartó és LED hátsólámpa. A kábelbeosztás: piros=féklámpa, sárga=világítás, fekete=masse.

Gyártó:Polisport
Polisport LMX Lámpamaszk
31 811 Ft/ darab

Acryl - üveges lámpamaszk. 12V - 35W. Az összes motorra passzol. Univerzális.

Gyártó:Polisport
POLISPORT MMX Lámpamaszk
28 617 Ft/ darab

Nagy keménységű üveg valamint tompított fény és fényszóró valamint parkoló-lámpa funkcióval rendelkező lámpamaszk. Univerzális minden motorra felerősíthető. CE és DOT minőségbiztosítással rendelkezik. BA20D foglalattal. Több színben is kapható.

Gyártó:Polisport
Polisport Motopad
46 452 Ft/ darab

A professzionális alátét pad a motornak. Minden felületen tartja a motort! Összecsukható a könnyebb szállítás, tárolás érdekében. Integrált, cserélhető olajtartó tál, kb.1 liter űrtartalommal. (3db. a készletben) Nagyteherbírású műanyag konstrukció, szerszám nélkül össze-, és szétszedhető. A középrészen speciálisan, motortartóknak, bakoknak kialakított erős tartás. Minden forgalomban lévő...

Gyártó:Polisport
POLISPORT Racing Kézvédőtartó
9 982 Ft/ darab

Univerzális, minden kormánytípushoz passzoló kézvédő tartó. POLISPORT Defender és Freeflow kézvédőkhöz!

Gyártó:Polisport
Polisport Sharp fekete Kézvédő
15 306 Ft/ darab

Nagyszilárdságú, újfajta kézvédő a Polisport fejlesztésében. A szett tartalmával az összes kormányra felszerelhető a kézvédő. (A kormányvég konzol 14mm belső-átmérőjű kormányhoz passzol! Ha ettől eltérő a cső belső átmérője, kérjük a mellékletben megadni.) Fekete színben!

Gyártó:Polisport
Polisport SM Line Kézvédő
27 818 Ft/ darab

Univerzális, minden motorra felszerelhető kézvédő. Három külön formában is használhatjuk. Nyitott, zárt (integrál), valamint spoiler nélkül. Robosztus műanyag. A felszereléshez szükséges összes elemmel együtt! Kérjük kiválasztani a kormány méretét és típusát!

Gyártó:Polisport
Polisport Supermoto Sárvédő
11 313 Ft/ darab

Univerzális Supermoto sárvédő. Az összes motorhoz passzol. Több színben is kapható!

Gyártó:Polisport
Polisport Suzuki
0,00 Ft/ darab

Műanyag elemek több évjárathoz.  Sárga, fekete és fehér színekben kapható.   Kérésére árajánlatot küldünk. Klikkeljen a feliraton!      

Gyártó:Polisport
1 -> 20 (összesen: 29 db.)